East Gate Living

Повеќе од нов дом

0 +
СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
Зошто треба да не одберете нас

East Gate нов стил на модерен живот

east gate living

Стандарди за квалитет

Инвеститор

Unionnet е инвеститор во изградбата на зградата А1 на станбениот комплекс East Gate Living. Овој прекрасен проект нуди нов начин на живот за сите оние кои сакаат да живеат во луксузни и современи средини. Станбениот комплекс Еast Gate Living е единствен од ваков вид, со високи градежни стандарди и функционални станбени планови. Организацијата на внатрешните и надворешните простори на станбениот комплекс им овозможува на жителите лесен и брз пристап до се што е потребно, зелени градини, игралишта, паркинзи во близина на зградата и се што би ви го олеснило животот и без губење време да го најдете сето тоа на друго место, можете да ги најдете во комплексот East Gate Living. Близината на трговскиот центар го заштедува времето потребно за секојдневно снабдување, додека во близина ќе ги најдете и теретаната, банка и други погодности.

Станбени објекти

Станбениот комплекс East Gate Living кој се наоѓа во новото срце на Скопје, има идеална локација за задоволување на сите ваши потреби. Добрата поврзаност на патниот сообраќај овозможува брз пристап до меѓународните автопати и аеродромот, се наоѓа многу блиску до меѓуградската автобуска станица како и до железничката станица.
Во однос на забавата, Старата скопска чаршија заедно со туристичките места е на само неколку минути, како и градскиот плоштад. Рекреативните места се исто така многу блиску до комплексот, вклучувајќи го паркот Гази Баба, планината Водно, но и Градскиот парк.

East Gate Living

А1 кај станбениот комплекс East Gate Living

0 m2
ВКУПНА ПОВРШИНА
0 m2
ЗЕЛЕНА ПОВРШИНА
0 m2
БРУТО-СТАНБЕНА ПОВРШИНА
0
СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
Во срцето на Скопје

Локација

East Gate Living

ПОВЕЌЕ ОД НОВ ДОМ

Контактирајте не на

Телефон

+389 71 271 392

Беласица 2, Скопје, Северна Македонија

email

unionnet_sales@unionnet.mk

© 2021 – Unionnet – A1. All rights reserved

Carefully crafted by Anet.MK