Overview

  • Apartments
  • Total Towers
  • Flat Size

Во зградата А1 ќе го најдете станот од соништата, стан со идеално просторно решение создаден токму за вас, со можност за избор на станови со една до четири спални соби, зависно од вашите потреби.

Нудиме  широк избор на станови со површина до 210 м2. Становите на приземје имаат пространи тераси и зелени површини, становите на каскадните спратови имаат прекрасен поглед и големи тераси, а пак дуплекс становите се навистина ексклузивни.