Да се ​​излезе од станот и да се биде во новото срце на Скопје значи да се живее во резиденцијалниот комплекс East Gate Living.

Живејте во потполна удобност, во висококвалитетни станови изградени со првокласни градежни материјали, со модерни и квалитетни  подови, плочки и санитарна опрема, како и со материјали за топлинска и звучна изолација.

И што е најважно, секој стан нуди извонреден поглед кон градот и околните планини.

Уникатни станови со различни типологии, каде што можете да го најдете станот од соништата, почнувајќи од приземје со широки тераси и зелени површини, до станови со големи тераси лоцирани на сите каскадни катови, како и уникатни дуплекси.

Секако дека ќе најдете станови со просторни решенија создадени идеално за вас, а можете да изберете станови со типологија 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1,4 + 1.

Контактирајте не на

Телефон

+389 71 271 392

Беласица 2, Скопје, Северна Македонија

email

unionnet_sales@unionnet.mk

© 2021 – Unionnet – A1. All rights reserved

Carefully crafted by Anet.MK