1 СПАЛНА СОБА

2 СПАЛНИ СОБИ

3 СПАЛНИ СОБИ

4 СПАЛНИ СОБИ

ДУПЛЕКС

ТИПОЛОГИЈА

Контактирајте не на

Телефон

+389 71 271 392

Беласица 2, Скопје, Северна Македонија

email

unionnet_sales@unionnet.mk

© 2021 – Unionnet – A1. All rights reserved

Carefully crafted by Anet.MK