Overview

Во новото срце на Скопје, сé што ќе ви треба ќе биде поблиску од кое било друго место.

Само 5 минути од центарот на градот, во Вашата станбена зона го имате најголемиот трговски центар во државата East Gate Mall. Во близина се наоѓа булеварот „Александар Македонски“ кој ве поврзува со меѓународниот автопат E-74 и E-76 преку М4, со што лесно ќе го избегнете сообраќајниот метеж во градот.