Të dalësh nga apartamenti e të gjindesh në zemrën  e re të Shkupit, do të thotë të jetosh në rezidencën e East Gate Living.

Jetoni në rehati të plotë, në apartamente me cilësi të lartë në ndërtim, te krijuara me materialet e ndërtimit të klasit të parë, me dyshemetë, pllakat dhe pajisjet sanitare moderne dhe cilësore, si dhe me  materiale izoluese termike dhe akustike.

Secili apartament ofron  një pamje të jashtëzakonshme drejt pjesës më të bukur të qytetit  dhe maleve që e rrethojnë.

Apartamente unike me tipologji të ndryshme, ku јu mund të gjeni apartamentin e ëndrrave tuaja, duke filluar nga apartamentet e katit përdhesë me tarraca të gjera dhe zona të gjelbërta, e deri te apartamentet me tarraca të mëdha që ndodhen në të gjitha katet kaskadë, si dhe duplekset unike.
Sigurisht që do të gjeni apartamente me zgjidhje hapësinore të krijuara në mënyrë ideale për ju, mes të cilave mund të zgjidhni apartamente me tipologji 1+1, 2+1, 3+1,4+1.

Kontaktoni me ne

Telefono

+389 71 271 392

Belasica 2, Skopje, North Macedonia

email

unionnet_sales@unionnet.mk

© 2021 – Unionnet – A1. All rights reserved

Carefully crafted by Anet.MK