East Gate Living

Më shumë se një shtëpi e re

0 +
NJËSI BANIMI
Pse duhet të na zgjidhni

East Gate një stil i ri i jetës moderne

East Gate living

Standarde të Cilësisë

Zhvillimet rezidenciale

Kompleksi rezidencial East Gate Living që gjendet në zemrën e re të Shkupit, ka një pozicion ideal për të gjitha nevojat tuaja. Lidhja e mirë e komunikacionit rrugor mundëson një qasje të shpejtë tek autostradat ndërkombëtare dhe aeroporti, fare pranë gjendet edhe stacioni ndërurban i autobusëve si dhe stacioni i trenit.

Per aspektin e argëtimit, Çarshia e vjetër e Shkupit bashkë me pikat turistike gjendet vetem disa minuta larg, poashtu edhe sheshi i qytetit. Pikat e rekreimit janë gjithashtu shumë pranë kompleksit, përfshirë këtu Parkun e Gazi Babës, malin Vodno por edhe Parkun e Qytetit.

Investitor

Unionnet është investitori pas ndërtimit të ndërtesës A1 të kompleksit banesor East Gate Living. Ky projekt madhështor ofron një stil të ri jetese për të gjithë ata që dëshirojnë të banojnë në ambiente luksoze dhe bashkëkohore. Kompleksi rezidencial EGL është i vetmi i këtij lloji, me standarde të larta ndërtimi dhe plane funksionale të banesave. Organizimi i hapsirave të mbrendëshme dhe të jashtme të kompleksit rezidencial u mundëson banorëve të kenë një qasje të lehtë dhe të shpejtë tek çdo gjë e nevojshme, si haprisa të gjëra,kopshte të gjelbërta, kënd lojrash, vend parkimet  në kuadër të ndërtesës dhe çdo gjë që do të lehtësonte jetën tuaj dhe pa humbur kohë për ti gjetur të gjitha këto diku tjetër, i gjeni në kompleksin East Gate Living. Afërsia e qendrës tregtare kursen kohën e nevojshme për të bërë furnizimet ditore, ndërsa aty pranë e gjeni edhe palestrën, sallonin e bukurisë,  bankën dhe komoditete të tjera.

East Gate Living

A1 te kompleksi banesor East Gate Living

0 m2
SIPËRFAQJA E PËRGJITHSHME
0 m2
ZONË TË GJELBËR
0 m2
BRUTO-SIPËRFAQE BANIMI
0
NJËSI BANIMI
Në zemër të Shkupit

Lokacioni

East Gate Living

MË SHUMË SE NJË SHTËPI E RE

Контактирајте не на

Телефон

+389 71 271 392

Беласица 2, Скопје, Северна Македонија

email

unionnet_sales@unionnet.mk

© 2021 – Unionnet – A1. All rights reserved

Carefully crafted by Anet.MK