East Gate Living një stil i ri i jetes moderne

Unioni Financiar Shkup – Unionnet, agjent i Western Union në Maqedoni, është investitori pas ndërtimit të ndërtesës A1 të kompleksit banesor East Gate Living. Procesi i ndërtimit dhe shitjes drejtohet nga East Gate Living i cili është pjesë e Grupit BALFIN (Balkan Financial Investment Group), një nga grupet më të rëndësishme dhe më të suksesshme të investimeve në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Shkupi East Gate është projekti i parë i këtij lloji në vend, i cili përfshin një qendër tregtare, kompleks banimi dhe park biznesi me qëllim futjen e standardeve të reja dhe moderne të jetës urbane.

Imagjinoni mëngjese të rrethuara me një gjelbërim të bollshëm, duke pasur gjithçka që dëshironi vetëm një hap larg jush dhe të jeni pjesë e ritmit të ri urban.

Të jesh pjesë e East Gate Living është më shumë sesa thjesht të blesh një shtëpi të re, pasi bëhesh pjesë e vizionit të Shkupi East Gate që do të thotë një stil i ri i jetes moderne.


EAST GATE LIVING

500.000 m2
SIPËRFAQJA E PËRGJITHSHME

25.000 m2
ZONË TË GJELBËR

57.000 m2
BRUTO-SIPËRFAQE PËR QERA TË HAPËSIRAVE AFARISTE

50.000 m2
BRUTO-SIPËRFAQE PËR HAPËSIRA ZYRE

201.000 m2
BRUTO-SIPËRFAQE BANIMI

1.600
NJËSI BANIMI

Në vetëm 5 minuta larg nga qendra e qytetit, East gate Living ka lidhje të shkëlqyera. Afërsia e bulevardit “Aleksandar Makedonski” ju ofron një lidhje të drejtpërdrejtë me autostradën ndërkombëtare E-75 dhe E-76 përmes M4, e cila shmang të gjitha bllokimet e trafikut kur shkoni në rrugë ose kur ktheheni në shtëpi në Shkup. Ndërsa, nëse planifikoni të udhëtoni me aeroplan, aeroporti ndërkombëtar është vetëm 15 minuta larg me makinë.

East Gate Living një stil i ri i jetes moderne

Unioni Financiar Shkup – Unionnet, agjent i Western Union në Maqedoni, është investitori pas ndërtimit të ndërtesës A1 të kompleksit banesor East Gate Living. Procesi i ndërtimit dhe shitjes drejtohet nga East Gate Living i cili është pjesë e Grupit BALFIN (Balkan Financial Investment Group), një nga grupet më të rëndësishme dhe më të suksesshme të investimeve në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Shkupi East Gate është projekti i parë i këtij lloji në vend, i cili përfshin një qendër tregtare, kompleks banimi dhe park biznesi me qëllim futjen e standardeve të reja dhe moderne të jetës urbane.

Imagjinoni mëngjese të rrethuara me një gjelbërim të bollshëm, duke pasur gjithçka që dëshironi vetëm një hap larg jush dhe të jeni pjesë e ritmit të ri urban.

Të jesh pjesë e East Gate Living është më shumë sesa thjesht të blesh një shtëpi të re, pasi bëhesh pjesë e vizionit të Shkupi East Gate që do të thotë një stil i ri i jetes moderne.

EAST GATE LIVING

500.000 m2
SIPËRFAQJA E PËRGJITHSHME

25.000 m2
ZONË TË GJELBËR

57.000 m2
BRUTO-SIPËRFAQE PËR QERA TË HAPËSIRAVE AFARISTE

50.000 m2
BRUTO-SIPËRFAQE PËR HAPËSIRA ZYRE

201.000 m2
BRUTO-SIPËRFAQE BANIMI

1.600
NJËSI BANIMI

Në vetëm 5 minuta larg nga qendra e qytetit, East gate Living ka lidhje të shkëlqyera. Afërsia e bulevardit “Aleksandar Makedonski” ju ofron një lidhje të drejtpërdrejtë me autostradën ndërkombëtare E-75 dhe E-76 përmes M4, e cila shmang të gjitha bllokimet e trafikut kur shkoni në rrugë ose kur ktheheni në shtëpi në Shkup. Ndërsa, nëse planifikoni të udhëtoni me aeroplan, aeroporti ndërkombëtar është vetëm 15 minuta larg me makinë.

East Gate Living një stil i ri i jetes moderne

Unioni Financiar Shkup – Unionnet, agjent i Western Union në Maqedoni, është investitori pas ndërtimit të ndërtesës A1 të kompleksit banesor East Gate Living. Procesi i ndërtimit dhe shitjes drejtohet nga East Gate Living i cili është pjesë e Grupit BALFIN (Balkan Financial Investment Group), një nga grupet më të rëndësishme dhe më të suksesshme të investimeve në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Shkupi East Gate është projekti i parë i këtij lloji në vend, i cili përfshin një qendër tregtare, kompleks banimi dhe park biznesi me qëllim futjen e standardeve të reja dhe moderne të jetës urbane.

Imagjinoni mëngjese të rrethuara me një gjelbërim të bollshëm, duke pasur gjithçka që dëshironi vetëm një hap larg jush dhe të jeni pjesë e ritmit të ri urban.

Të jesh pjesë e East Gate Living është më shumë sesa thjesht të blesh një shtëpi të re, pasi bëhesh pjesë e vizionit të Shkupi East Gate që do të thotë një stil i ri i jetes moderne.

EAST GATE LIVING

500.000 m2
SIPËRFAQJA E PËRGJITHSHME

25.000 m2
ZONË TË GJELBËR

57.000 m2
BRUTO-SIPËRFAQE PËR QERA TË HAPËSIRAVE AFARISTE

50.000 m2
BRUTO-SIPËRFAQE PËR HAPËSIRA ZYRE

201.000 m2
BRUTO-SIPËRFAQE BANIMI

1.600
NJËSI BANIMI

Në vetëm 5 minuta larg nga qendra e qytetit, East gate Living ka lidhje të shkëlqyera. Afërsia e bulevardit “Aleksandar Makedonski” ju ofron një lidhje të drejtpërdrejtë me autostradën ndërkombëtare E-75 dhe E-76 përmes M4, e cila shmang të gjitha bllokimet e trafikut kur shkoni në rrugë ose kur ktheheni në shtëpi në Shkup. Ndërsa, nëse planifikoni të udhëtoni me aeroplan, aeroporti ndërkombëtar është vetëm 15 minuta larg me makinë.

Kontaktoni me ne

Telefono

+389 71 271 392

Belasica 2, Skopje, North Macedonia

email

unionnet_sales@unionnet.mk

© 2021 – Unionnet – A1. All rights reserved

Carefully crafted by Anet.MK