Overview

Në zemrën e re të Shkupit, për çdo gjë që ju do të keni nevojë, do ta keni më afër se nga çdo vend tjetër.

Vetëm 5 minuta larg qendrës së qytetit, ne zonën tuaj të banimit e keni qendrën më të madhe në vend East Gate Mall, afërsia me bulevardin “Aleksandar Makedonski” ju lidh drejtpërdrejt me autostradën ndërkombëtare E-74 dhe E-76 përmes M4, mundësi për të shmangur  të gjithë bllokimet e trafikut kurdo që ju do jeni në rrugët e qytetit të Shkupit.