Overview

  • Apartments
  • Total Towers
  • Flat Size

Në ndërtesën tonë A1, јu mund të gjeni apartamentet e ëndrrave tuaja, mund të gjeni apartamente me zgjidhje hapsinore të krijuara në mënyrë ideale për ju, mes të cilave mund të zgjidhni apartamente me një deri në katër dhoma gjumi.
Ne ofrojmë një asortiment të apartamenteve unike që arrijnë deri në 210 m2, duke filluar nga apartamentet e katit përdhesë me tarraca të gjera dhe zona të gjelbërta, e deri te apartamentet me tarraca të mëdha që ndodhen në të gjitha katet kaskadë, si dhe duplekset unike.